Submitted by toniher on
Fa temps que no penjo re de cuina . Bé, una recepta ràpida, que vaig aprendre d'en Xevi aquest cap d'any és una amanida amb nous i brie arrebossat. És una plat ben fàcil i quedeu com en senyor. Feu-vos amb nous pelades i afegiu-les a ruca fresca que podeu haver amanit amb oli barrejat amb salsa de soja i herbes provençals. Per altra banda, talleu formatge brie en làmines fines, cobriu-les amb una minsa capa de farina i a continuació arrebosseu-les amb pa ratllat havent-les sucat abans amb ou. A continuació, el formatge es fregeix lleugerament i amb compte i... ja ho tenim. Es pot acompanyar molt bé amb una mica de melmelada de maduixa o gerds i segur que ja heu sorprès gratament als vostres comensals.
Comments
Oriol replied on Permalink
Un consell
Si abans de fregir el formatge el posem una estona al congelador, el podrem fregir sense tanta cura i es desfarà menys.
toniher replied on Permalink
Ostres
Aquesta me l'apunto :)