Submitted by toniher on
Fa temps que no penjo re de cuina . Bé, una recepta ràpida, que vaig aprendre d'en Xevi aquest cap d'any és una amanida amb nous i brie arrebossat. És una plat ben fàcil i quedeu com en senyor. Feu-vos amb nous pelades i afegiu-les a ruca fresca que podeu haver amanit amb oli barrejat amb salsa de soja i herbes provençals. Per altra banda, talleu formatge brie en làmines fines, cobriu-les amb una minsa capa de farina i a continuació arrebosseu-les amb pa ratllat havent-les sucat abans amb ou. A continuació, el formatge es fregeix lleugerament i amb compte i... ja ho tenim. Es pot acompanyar molt bé amb una mica de melmelada de maduixa o gerds i segur que ja heu sorprès gratament als vostres comensals.
Comments
Un consell
Si abans de fregir el formatge el posem una estona al congelador, el podrem fregir sense tanta cura i es desfarà menys.
Ostres
Aquesta me l'apunto :)