Submitted by toniher on
Aquest cap de setmana he pogut gaudir d'una magnífica festa de noces a la Vall d'Aran.
De les diferents anècdotes, durant el banquet he pogut fer una descoberta molt peculiar, el licor de cassís: típic de la zona (i molts altres indrets, com ara especialment França, vegeu crème de cassis) i que van suggerir-me acompanyar amb cava.
Al final de l'àpat, vam estar una bona estona discutint quin era l'origen d'aquella beguda, i com vam sospitar, era allò que en el món anglosaxó es coneix com a «blackcurrant». Aquest fruit s'utilitza molt habitualment com a ingredient de diferent tipus de refrescos al Regne Unit, atès que és una opció més econòmica per a proporcionar antioxidants que no pas els cítrics, que no creixen massa bé en certes latituds o altituds.
Comments
Quim replied on Permalink
Doncs si et va agradar a la
Doncs si et va agradar a la plaça de l'esglesia de Vielha en tenen: http://www.galinreiau.com/ La web esta en castellà però jo l'última vegada que hi vaig anar encara parlaven occità
toniher replied on Permalink
Comprada
La botiga de la qual parles era tancada el dilluns al matí, quan vam anar-nos de la Vall. Precisament un amic va comprar una ampolla de cassís en una botiga propera... Tot i que grata experiència, cal dir que personalment prefereixo altres licors menys dolços :) Gràcies per l'apunt!